cosmoONE: Hλεκτρονικές δημοπρασίες πώλησης αυτοκινήτων σε συνεργασία με την Hertz – Autohellas

Η cosmoONE, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία στο χώρο του αυτοκινήτου Hertz Autohellas A.T.E.E. ανέλαβε την διοργάνωση ηλεκτρονικών δημοπρασιών για την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι πρώτες τέσσερεις (4) ηλεκτρονικές δημοπρασίες που αφορούν 90 οχήματα θα διεξαχθούν την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 και σε αυτές μπορούν να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι έμποροι αυτοκινήτων από ολόκληρη την Ελλάδα, διεκδικώντας ένα ή περισσότερα από τα αυτοκίνητα που ειδικά επέλεξε η Hertz να διαθέσει από τον στόλο της.

Προκειμένου να συμμετάσχουν στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι έμποροι θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση χορήγησης κωδικού πρόσβασης στην υπηρεσία ηλεκτρονικών δημοπρασιών της cosmoONE. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα www.cosmo-one.gr/auctions/Hertz/Hertz.htm θα βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία καθώς και την αναλυτική λίστα με τα 90 αυτοκίνητα που συμμετέχουν στη δημοπρασία, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για φυσικό έλεγχο πριν από την έναρξη των δημοπρασιών.